Translate

dijous, 31 d’octubre del 2019

Col·lagen líquid, rosa de jericó i més a les nostres novetats de novembre

Promocions novembre 2019


Durant tot el mes de novembre, l'edulcorant tagatosa al 25% de descompte. També podràs gaudir del Dinafén 12 (per pujar defenses) i el Dinagás 4 (per les digestions) al 15% de descompte.



Novetats novembre 2019

Col·lagen líquid Arti Q



Col·lagen líquid, MSM, silici, àcid hialurònic, vitamina C i vitamina D3. Sense sucre ni lactosa. Es recomana prendre 50ml al dia directament (no cal diluir). Una vegada obert s'ha de conservar a la nevera.




Rosa de jericó 



La rosa de jericó és una planta originària del desert que té una gran resistència a la dessecació. Pot estar seca durant molts anys i tornar-se a hidratar quan es posa en contacte amb l'aigua o la humitat. Antigament es feia servir per predir el temps i també com a amulet per a beneïr cases i negocis.


Yucasan



Càpsules d'extracte sec de iuca (yuca en castellà) o mandioca, recomanada per ajudar a reduir els nivells de colesterol i pels problemes d'articulacions i músculs. Es recomana prendre 2 càpsules 3 vegades al dia. 




Vitamina D3 infantil mastegable



Vitamina D3 formulada especialment per a infants que ajuda al bon desenvolupament dels ossos i les dents. Sense colorants ni sabors artificials, gust maduixa. Es recomana prendre 1-2 comprimits al dia. 




Canyetes de bambú



Per a totes aquelles persones que vulguin fer un petit pas a la guerra contra el plàstic, ara disposem de canyetes de bambú (pajitas en castellà). És una caixa amb 4 unitats que també conté un netejador.




Bálsamo pectoral PranaBB



Bàlsam respiratori amb certificat ecològic fet amb olis essencials d'avet, marduix i olivardilla. Es pot utilitzar per a bebès i infants de més de 5kg fent un massatge sobre el pit i l'esquena 1-2 vegades al dia.





Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada