Fa pocs dies que hem rebut uns fideus ecològics molt fàcils de cuinar perquè no s'han de bullir. Això fa que tinguin un índex glucèmic més baix que la pasta convencional i que per tant puguin ser interessants per a diabètics.
Ingredients (2-3 persones)
- 125g de wok noodles Natur Compagnie
- 1 cullerada de postre de Miso-Bouillon Natur Compagnie
- 200g de verdures (en el nostre cas van ser: carbassó, carrota i bròquil)
- 1-2 llaunes de tonyina bio o 150g de tonyina fresca
- oli d'oliva verge extra
- sal
Preparació:
Rentar i tallar les verdures al gust. Posar-les al wok amb un raig d'oli i deixar que es vagin fent. Un cop estiguin fetes, afegir la tonyina i deixar que es faci o s'escalfi si és de llauna.
Mentrestant, agafem un got gran amb 250ml d'aigua ben calenta i afegim una cullerada de postre de miso-bouillon i remenem fins que estigui ben dissolt.
Afegim el caldo que acabem de preparar al wok i a continuació hi aboquem els 125g de wok noodles. Remenem amb una cullera de fusta durant 3-4 minuts per ajudar a hidratar la pasta i repartir bé tot el caldo.
Servim i bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada