Translate

dijous, 1 de febrer del 2018

Organac, yointflex i més a les nostres novetats de febrer

Les novetats de febrer 2018

Organac




Xarop amb N acetil cisteína, vitamina C i extractes de plantes que ajuda a fluidificar el moc per poder-lo expulsar afavorint l'expectoració. Relaxa les vies respiratòries altes. Es recomana prendre 5ml de xarop 2 vegades al dia (10ml al dia).



Yointflex


Càpsules amb NEM® (membrana de closca d'ou) i extractes de boswelia, harpagofit, cúrcuma i piperina que milloren els dolors articulars i malalaties relacionades (osteoartritis, artritis, artrosi i malalaties reumàtiques). Millora la flexibilitat i la funcionalitat, redueix la inflamació i regenera els cartílags. Els efectes es noten entre els 7 i els 10 primers dies. Es recomana prendre una càpsula al dia.



Sabó de sal


El sabó de sal ajuda a que la pell retingui l'aigua de forma natural i d'aquesta manera que es mantingui hidratada. A més a més absorbeix les toxines de la pell i és antisèptic i bactericida. Equilibra i purifica la pell ajudant a la regeneració cel·lular.



Palets de quinoa i chia


Aperitiu de farina d'arròs, quinoa i blat de moro amb llavors de chia, oli de gira-sol i sal marina. Aptes per vegans i vegetarians. Sense ou, sense sucre, sense llet i ecològics.




Infusió amb flors de bach sosiego y serenidad


Infusió de fulles de melissa, gavarrera, esbarzer, pomer, milfules, passiflora, camamilla, til·la, eucaliptus, hibisc, lavanda i flors de bach (elm, rock rose, impatiens, white chesnut i aspen). Es poden prendre de 1 a 3 tasses diàries. 200ml  d'aigua bullint i deixar reposar 8 minuts. Apte per embarassades, vegetarians i vegans. Totes les plantes i flors són de cultiu ecològic.


Nou servei d'assessorament de naturopatia

Vols prevenir malalites i recuperar el benestar físic i emocional?


La naturopatia és una teràpia basada en remeis naturals (olis essencials, biocosmètica i higiene natural, flors de bach, fitoteràpia, oligoteràpia, complements dietètics, hidroteràpia, geoteràpia i sals de Schüssler) que t’ajudarà a aconseguir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada