Translate

dijous, 26 de novembre del 2015

Acelgas con tofu, garbanzos y pasas

Acelgas con tofu, garbanzos y pasas (ESP)
Bledes amb tofu, cigrons i panses (CAT)

La acelga es una verdura de invierno que es rica en fibra, ácido fólico (vitamina B9), hierro y betacarotenos. Para mejorar la absorción del hierro que contiene, recordamos que lo ideal será tomar una fruta de postre, a poder ser, rica en vitamina C .
Acelgas

Ingredientes (4 personas): 

- 300g de hojas de acelga
- 250g de tofu fresco
- 200g de garbanzos cocidos
- 100g de pasas
- aceite de oliva virgen extra
- sal
- pimienta

Preparación:

Mientras lavamos las hojas de las acelgas y las cortamos, ponemos un cazo con agua al fuego y cuando esté hirviendo añadimos las acelgas. Las dejamos hervir durante 5 minutos y escurrirlas.

Cortar el tofu en dados y dorarlo en la sartén con un poco de aceite de oliva virgen extra. Añadir los garbanzos, las acelgas y las pasas. Mezclar todo bien y condimentar al gusto.

¡Buen provecho!

Bledes amb tofu, cigrons i panses (CAT)

La bleda és una verdura d'hivern que és rica en fibra, àcid fòlic (vitamina B9), ferro i betacarotens. Per millorar l'absorció del ferro que conté, recordem que l'ideal serà prendre una fruita de postres, si pot ser, rica amb vitamina C.
Acelgas

Ingredients (4 persones):

- 300g de fulles de bleda
- 250g de tofu fresc
- 200g de cigrons cuits
- 100g de panses
- oli d'oliva verge extra
sal
- pebre

Preparació:

Mentre rentem les fulles de les bledes i les tallem, posem un cassó amb aigua al foc i quan estigui bullint afegim les bledes. Les deixem bullir durant 5 minuts i les deixem escórrer.

Tallem el tofu a daus i el daurem a la paella amb una mica d'oli d'oliva verge extra. Afegim els cigrons, les bledes i les panses. Barrejar tot bé i salpebrar.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada