La recepta del mes de la Clara: Truita de carbassó i ceba.
M'he decidit a fer una truita de carbassó i ceba ja que són hortalisses que estan en un bon moment als horts del costat de casa. Es tracta d'un segon plat molt lleuger.
Per fer bones truites, tant sensorialment com nutricionalment és important conèixer l'origen dels ous i procurar que siguin de gallines criades en llibertat. Veureu com el color de la truita és d'un groc intens.
Foto i més informació sobre els ous, aquí. |
- 4 ous
- 1 ceba
- 1 carbassó
- Sal
- Oli d'oliva
Preparació:
Netejar el carbassó i tallar-lo a trossos petits. Tallar la ceba ben primeta i ofegar-ho tot amb una mica d'oli a la paella. Salar-ho al gust.
Batre els ous enèrgicament, afegir els carbassons i la ceba cuits i escorreguts. Fer la truita de manera corrent. El punt de cocció haurà de ser al gust de cadascú, cal tenir en compte que com més cuit sigui, la digestió serà millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada