Translate

dilluns, 20 d’agost del 2012

Begudes vegetals a base de cereals




Ja fa anys, es van posar de moda les begudes vegetals a base de cereals, tant, que són un dels nostres productes estrella. Aquestes begudes es van començar a utilitzar com a substitutius de la llet, són ideals ja que tenen un gust suau que fan que es puguin prendre amb cafè, amb xocolata, es puguin fer servir per cuinar o fins i tot, prendre soles com una beguda refrescant més.

Una vegada obertes, s'han de conservar en nevera i consumir en uns 3-4 dies. No tenen lactosa (el sucre de la llet) així que són ben tolerades i molt digestives. Algunes begudes vegetals que podeu trobar a Q&diet són:

- Begudes d'arròs: són delicioses begudes a base d'arròs. El sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica del mateix cereal. Els seus ingredients principals són aigua, arròs, oli de llavors de gira-sol en primera pressió en fred i sal marina. D'aquesta beguda, en deriven altres varietats, com són la beguda d'arròs amb calci d'algues marines, la beguda d'arròs amb malta i avellanes o ametlles o la beguda d'arròs amb xocolata. Totes estan boníssimes!

- Begudes d'espelta: l'espelta és un cereal milenari que té un contingut més alt en proteïnes, fibra i vitamines que el blat comú. La beguda d'espelta prebiòtica és rica en inulina, una fibra que ens ajuda a regular el nostre ritme intestinal. Una altra varietat d'aquesta beguda que podeu trobar a Q&diet són la beguda d'espelta amb magrana, molt refrescant!

Original beguda d'espelta amb magrana, disponible a la web!

- Begudes de civada: la civada (avena en castellà) és un cereal amb nombroses propietats, famós pels seus beneficis per la pell. És un cereal molt ric en fibra i vitamines i a més a més és diürètic. La beguda de civada amb calci ens ajuda a poder substuir la llet sense fer carències de calci, vital per la bona salut dels ossos. 

- Begudes de kamut: el kamut és un altre blat milenari que també té una major proporció de proteïnes i i minerals que el blat convencional. No deixeu de tastar la beguda de kamut amb cacau  i la beguda de kamut amb goji, no us deixaran indiferents!

- Begudes de soja: la soja no és un cereal, és una llegum, però des de fa molt de temps es fa servir per a fer begudes substitutives de la llet. Les begudes de soja enriquides amb calci ens permeten substituir la llet sense fer carències de calci. A més a més, disposem de begudes de soja de vainilla i de xocolata!

- Altres begudes vegetals: a més a més d'aquesta àmplia gamma de begudes que acabem de presentar, també podreu trobar a la nostra secció de begudes vegetals, begudes de xufla, orxata, beguda de nous de macadamia, i llets vegetals d'ametlla i avellana en pols.

Us animeu a tastar-les? 

1 comentari: