Translate

dijous, 4 de maig del 2023

Pa keto, triphala i més a les nostres novetats de maig

 Promocions maig 2023


Durant tot el mes de maig: tranquilance canapa relax, fruta&fibra 12 classic 12 cubs i llavors de cànem pelades al 15% de descompte.

Tranquilance canapa relax promou la relaxació especialment en casos d'estrès. Conté L-teanina, melissa, passiflora, griffonia, camamilla, safrà i cànem. Es recomana prendre 1,5ml directament o en un got amb una mica d'aigua. Fruta&fibra classic són uns cubs que ajuden a facilitar el trànsit intestinal. Es recomana mastegar un cub a la nit amb un got gran d'aigua. Per altra banda, les llavors de cànem són riques en proteïnes vegetals, àcids grassos omega 3 i 6, fibra o minerals com el magnesi i el ferro. Es recomana una cullerada sopera com a topping als smoothies, amanides, purès o als iogurts, 

Novetats maig 2023

Pa de motlle proteic keto

El pa proteic conté molts menys hidrats de carboni que el convencional (un 85% menys) i en canvi, un alt contingut en proteïna (32%). Molt utilitzat en la dieta keto o altres dietes en les que es vol reduïr el consum dels hidrats o augmentar la proteïna. Conté gluten. 

Triphala en càpsules


Trihpala és un complement ayurvèdic que conté 3 plantes en la mateixa proporció i que ajuda a millorar la el sistema gastrointestinal així com també se li atribueixen propietats antiinflamatòries i antioxidants. Es recomanen 1-2 càpsules al dia. Per més informació et recomanem l'article triphala i ayurveda.

Esprai per a la tos

Esprai per combatre la tos seca i irritativa. Calma ràpidament i degut al seu format és fàcil de transportar. Conté mel, extracte de gordoloboi  malví. Es recomanen 3 pulveritzacions fins a 6 vegades al dia. Els nens el poden prendre a partir dels 4 anys d'edat, 1-2 pulveritzacions fins a 6 vegades al dia.


Ovuls Candinorm Pro


Ovuls vaginals amb acció calmant i reequilibrant de la flora vaginal en cas d'inflamació o infeccions per fongs o altres. Es recomana aplicar un ovul cada nit durant 10 dies consecutius. 


Super cookies 0%


Galetes amb farina integral de blat i trossets de xocolata, endolcides amb maltitol.



Oli de massatge relaxant


Oli de massatge a base de d'oli d'ametlla i jojoba que combinat amb olis essencials d'eucaliptus i gingebre produeixen una sensació de relax i benestar alhora de realitzar un massatge. Es recomana aplicar unes gotes sobre els palmells de les mans i friccionar suaument a la zona on es vulgui fer el massatge, fins que s'absorbeixi per complet.


Collarets i piràmides d'orgonita

Una orgonita és objecte creat a partir de 3 materials: resina, metall i un mineral. Les primeres solíen ser de quars però ara en trobem de molts minerals diferents. A aquests objectes se'ls hi atribueixen propietats com ara netejar energies i equilibrar entre altres. Disposem de piràmides d'orgonita de turmalina i collarets d'orgonita de shunghit.

Us esperem!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada