Translate

dilluns, 3 de gener del 2022

Respirator inhalador, boswellia i més a les nostres novetats de gener

 Promocions gener 2022


Comencem l'any amb 3 promocions molt interessants!

L'astragalus és una planta de la medicina tradicional xinesa que ajuda a enfortir el cos i pujar defenses. El xarop infantil A Comer és molt útil per la falta de gana, males digestions i espasmes i còlics d'origen nerviós. L'oli anticel·lulític de bedoll és un tractament natural per la pell de taronja amb acció reductora i reafirmant.

Aquest gener gaudeix d'aquests 3 productes al 15% de descompte!

Novetats gener 2022

Respirator inhalador d'olis essencials

 

Producte dissenyat per poder fer inhalacions d'olis essencials tipus bafs. Per utilitzar-lo només cal omplir el dipòsit amb aigua calenta i afegir de 3 a 5 gotes d'oli i fer unes quantes inhalacions profundes.


Boswellia en càpsules

La boswellia és un arbust autòcton de l'Orient Mitjà. De la seva escorça s'extrau una resina amb propietats antiinflamatòries, cicatritzants i antibacterianes que la fan un complement interessant per tots els problemes articulars, reuma i dolors musculars. També pot ajudar a l'asma i la bronquitis o als dolors menstruals o disgestius. Es recomana prendre 1 comprimit al dia.


Xampú sòlid per a cabells normals-secs Banbu

Rivus és el xampú sòlid de Banbu per a cabells normals-secs. Amb midó de blat de moro i bambú que capten la brutícia i argila blanca que exfolia i elimina impureses sense ressecar el cabell. A més les proteïnes hidrolitzades estimulen la producció de col·lagen. Es recomana fregar la pastilla amb les mans mullades fins obtenir espuma i després aplicar l'espuma al cuir cabellut realitzant un massatge suau. Cosmètica 100% natural i sostenible.


Caixa de suro per cosmètica sòlida Banbu

Un dels problemes que es planteja quan comences a utilitzar la cosmètica sòlida és, a on guardo els productes? Com els transporto? Amb aquesta caixa de suro podràs guardar els desodorants sòlids o sabons a la llar o bé utilitzar-la per poder transportar-los i dutxar-te al gimnàs o on tu vulguis. El suro deixarà transpirar els productes a la vegada que els protegirà i allargarà la seva vida útil. 

Comprimits de magnesi mastegables


Comprimits de magnesi mastegables gust cirera. El magnesi és un mineral molt important per a l'organisme ja que regula la funció muscular i del sistema nerviós, els nivells de sucre i la pressió sanguínia a més de participar en molts processos enzimàtics. Es recomana prendre 2 comprimits al dia.


Us esperem!!

Bon any a tothom!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada