Translate

dijous, 5 d’abril del 2018

Tints per als cabells, càpsules de safrà i més a les nostres novetats d'abril

Les novetats d'abril 2018

Promoció de primavera: reforça i nodreix el cabell per evitar la seva caiguda


La primavera i la tardor són estacions en les que cau més el cabell. Aquesta primavera, reforça i nordreix el cabell i així n'evitaràs la caiguda. Amb la compra d'un collmar cabello et regalem unes càpsules Xplendor pels cabells. 



Tints per als cabells



Incorporem tota la gamma de tints permanents de la marca Corpore Sano: negre, castany, caoba, castany clar, xocolata, avellana, ros i ros daurat. Sense amoníac, resorcinol ni parabens.




Càpsules de safrà bio




El safrà s'utilitza com a coadjuvant en dietes d'aprimament i en casos d'ansietat emocional. Es recomana prendre 2 càpsules al dia, una abans d'esmorzar i una altra abans de dinar, acompanyada d'un got gran d'aigua. 




Lactibiane Candisis 



Lactibiane candisis reforça la flora intestinal i vaginal, molt útil en casos de candidiasis. Quan hi ha candidiasis, es recomana prendre 2 càpsules al dia, una abans d'esmorzar i l'altra abans de dinar. Per manteniment, 1 càpsula al dia abans d'esmorzar.




Desodorants en esprai de salvia i farigola




Desodorants sense conservants, parabens, alumini ni colorants de la marca Corpore Sano. 2 fragàncies disponibles: til·ler i sàlvia o farigola.





Galetes digestive cacao sense gluten i sense ou




Galetes sense gluten i sense ou de xocolata amb sucre de canya integral i olis de gira-sol i oliva. Sense conservants ni ingredients modificats genèticament. Aptes per a vegans.




Piperina en càpsules



La piperina és el principi actiu més important del pebre negre. Estimula la digestió i bloqueja la formació del greix. Es recomana prendre una càpsula mitja hora abans de l'esmorzar i una altra càpsula mitja hora abans de dinar.





Us esperem!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada