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dijous, 24 de setembre del 2015

Crema de calabaza y kombu

Crema de calabaza y alga kombu (ESP)
Crema de carbassa i alga kombu (CAT)


Sugerencia de presentación: crema de calabaza con pipas de calabaza
El otoño ya está aquí y con él aparecen nuevas frutas y verduras de temporada muy ricas en vitaminas y minerales, como la calabaza. 

Ingredientes para 4 personas:

- 1 calabaza mediana
- 1-2 cebollas
- 2-3 patatas
- 40g de alga kombu en tiras
- Aceite de oliva virgen 
- Sal
- Pipas de calabaza (opcional)

Preparación:

Pelamos y cortamos en dados la calabaza, la cebolla y las patatas. Echar un poco de aceite en la olla exprés y añadir la calabaza, la cebolla y la patata. Las rehogamos un poco, echamos un poco de sal y le añadimos agua caliente hasta cubrirlas. Añadir también el alga kombu y cocer durante unos 20 minutos.

Retirar un poco de agua para conseguir la textura deseada y batir con batidora. Servir la crema en un vol.

En una sartén pequeña, sin aceite, tostamos unas pipas de calabaza y las añadimos encima de la crema para decorar.

¡Buen provecho!

Crema de carbassa i alga kombu (CAT)


Sugerencia de presentación: crema de carbassa amb pipes de caarbassa
La tardor ja és aquí i amb ella apareixen noves fruites i verdures de temporada molt riques en vitamines i minerals, com la carabassa.

Ingredients per a 4 persones:

- 1 carabassa mitjana
- 1-2 cebes
- 2-3 patates
- 40g d'alga kombu en tires
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pipes de carbassa (opcional)

Preparació:

Pelem i tallem a daus la carbassa, la ceba i les patates. Posar un raig d'oli a l'olla exprés i afegir la carbassa, la ceba i la patata. Les daurem una mica, afegim una mica de sal i aigua calenta fins cobrir-les. Afegim també l'alga kombu i deixem coure durant uns 20 minuts.

Retirar una mica d'aigua per aconseguir la textura desitjada i batre amb batedora. Servir la crema en un vol.

A una paella petita, sense oli, daurem unes pipes de carbassa, i les afegim a sobre de la crema per decorar.

Bon profit!

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