Translate

dijous, 10 d’abril del 2014

Complementos para la astenia primaveral

Complementos para la astenia primaveral (ESP)
Complements per a l'astènia primaveral (CAT)



A muchos de nosotros nos pasa factura la llegada del buen tiempo y el cambio de hora. Es lo que se conoce como astenia primaveral y aunque los médicos digan que no hay estudios científicos al respecto, a los hechos me remito. Llega la primavera y además del sol, las flores y el calorcito mucha gente se siente cansada, como si le faltase energía.

Algunas ayudas:

Germen de trigo: una gran fuente de vitamina E, vitamina A, vitaminas del grupo B, minerales y ácidos grasos esenciales. Ideal para combatir el cansancio tanto físico como intelectual y el buen funcionamiento celular entre otros. 

Ginkgo biloba: una planta que ayuda a aumentar la concentración y el estado de ánimo. Aporta energía y también tiene efectos beneficiosos en la circulación sanguínea. 

Ginseng: Uno de los reconstituyentes más antiguos que existen. Estimula el sistema nervioso, activa el metabolismo celular y la apetencia sexual. Es rico en vitaminas, minerales, glúcidos y proteínas. Aprende más aquí

Guaraná: una planta muy rica en cafeína y guaranina que hace que sea uno de los estimulantes naturales más poderosos que hay. Su efecto máximo se produce a los 45 minutos de ser ingerido y dura unas 4-6 horas.

Flores de Bach: las flores de bach nos ayudan a tratar las emociones y nos pueden ayudar a recuperar el ánimo y el empuje necesarios. También hay chicles y caramelos

Jalea Real: otro gran reconstituyente que es el alimento de la abeja reina de la colmena. Además de aportar energía, fortalece el sistema inmunológico, es antibacteriana y antimicrobiana.

Levadura de cerveza: utilizada para fermentar la malta, la levadura de cerveza es rica en antioxidantes, vitaminas del grupo B, minerales y aminoácidos esenciales. Ideal para combatir el cansancio.

Pólen: lo producen los órganos masculinos de las plantas para fecundar a los órganos femeninos. Rico en vitaminas B3, A y C y minerales será un complemento ideal para la astenia, deportistas, gente mayor, niños, épocas de estrés y exámenes o problemas respiratorios.

Fuente foto astenia primaveral.

Complements per a l'astènia primaveral (CAT)

A molts de nosaltres ens passa factura l'arribada del bon temps i el canvi d'hora. És el que es coneix com astènia primaveral i encara que els metges diguin que no hi ha estudis científics sobre això , només cal mirar al nostre entorn per veure que sí que passa. Arriba la primavera i a més del sol, les flors i la caloreta molta gent se sent cansada, com si li faltés energia.

Algunes ajudes :

Germen de blat: una gran font de vitamina E, vitamina A, vitamines del grup B, minerals i àcids grassos essencials. Ideal per combatre el cansament tant físic com intel·lectual i el bon funcionament cel·lular entre d'altres.

Ginkgo biloba: una planta que ajuda a augmentar la concentració i l'estat d'ànim. Aporta energia i també té efectes beneficiosos en la circulació sanguínia.

Ginseng: Un dels reconstituents més antics que existeixen. Estimula el sistema nerviós, activa el metabolisme cel · lular i l'apetència sexual. És ric en vitamines, minerals, glúcids i proteïnes. Apren més aquí

Guaranà: una planta molt rica en cafeïna i guaranina que fa que sigui un dels estimulants naturals més poderosos que hi ha. El seu efecte màxim es produeix als 45 minuts de ser ingerit i dura unes 4-6 hores.

Flors de Bach: les flors de bach ens ajuden a tractar les emocions i ens poden ajudar a recuperar l'ànim i l'empenta necessaris . També hi ha xiclets i caramels.

Gelea Reial: un altre gran reconstituent que és l'aliment de l'abella reina del rusc. A més d'aportar energia, enforteix el sistema immunològic, és antibacteriana i antimicrobiana.

Llevat de cervesa: utilitzada per fermentar la malta, el llevat de cervesa és rica en antioxidants, vitamines del grup B, minerals i aminoàcids essencials. Ideal per combatre el cansament.

Pol·len: el produeixen els òrgans masculins de les plantes per fecundar als òrgans femenins. Ric en vitamines B3, A i C i minerals serà un complement ideal per a l'astènia, esportistes, gent gran, nens, èpoques d'estrès i exàmens o problemes respiratoris.

Font foto astènia primaveral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada