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dijous, 27 de març del 2014

Batido de fresa

La receta de Clara: batido de fresa (ESP)
La recepta de la Clara: batut de maduixa (CAT)


Una de las recetas más nutritivas, buenas y sencillas que podemos hacer en primavera. 


El desayuno y la merienda son dos comidas desgraciadamente bastante monótonos. Bet aquí una receta bien sencilla para mejorar la variedad y el equilibrio en estos dos momentos del día. 

Este batido de fresa con yogur aporta una buena dosis de proteínas fáciles de digerir, vitamina C y otras vitaminas antioxidantes, calcio y el efecto probiótico de las bacterias lácticas. 

Ingredientes: (4-5 personas) 

- 400g de fresas 
- 750 ml de yogur líquido natural 
- 4 cucharadas de azúcar moreno 
- Hojas de menta para decorar (opcional)

Prepració:


Reserva 4-5 fresas y cortarlas en dados pequeños. Triturar el resto de las fresas con el yogur líquido. Añadir el azúcar moreno. Servir en un vaso largo y decorar con los trocitos de fresa y alguna hoja de menta encima.

¡Buen provecho!

Foto batido

La recepta de la Clara: batut de maduixa (CAT)

Una de les receptes més nutritives , bones i senzilles que podem fer a la primavera.

L’esmorzar i el berenar són dos àpats malhauradament força monòtons. Bet aquí una recepta ben senzilla per millorar la varietat i l’equilibri en aquests dos moments del dia.

Aquest batut de maduixa amb iogurt aporta una bona dosi de proteïnes fàcils de digerir, vitamina C i altres vitamines antioxidants, calci i l’efecte probiòtic dels bacteris làctics.

Ingredients: (4-5 persones)

- 400g de maduixes
- 750 ml de iogurt líquid natural
- 4 cullerades de sucre moreno
- Fulles de menta per decorar (opcional)

Prepració:

Reserveu 4-5 maduixes i talleu-les a daus petits. Tritureu la resta de les maduixes amb el iogurt líquid. Afegiu el sucre moreno. Serviu en un vas llarg i decoreu amb els trossets de maduixa i alguna fulla de menta al damunt.

Bon profit!


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