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dijous, 18 de juliol del 2013

Crema fría de puerros y alguna cosita más

La receta de Clara: Crema de puerros y alguna cosita más (ESP)
La recepta de la Clara: Crema de porros i alguna coseta més (CAT)

Una crema de verano, que irá muy bien para rehidratarse después de los días de calor en la playa, en la montaña o allá donde disfrutéis del verano.

Un plato ligero, con pocas calorías y rico en vitaminas, minerales y fibra.

Os proponemos una receta para aprender a cocinar esta sopa fría, al final añadimos unos obstáculos también ligeros y muy aromáticos, cebolleta y menta fresca.


Esperamos que os guste la combinación!

Ingredientes:

- 8 puerros
Crema de puerros, ejemplo de presentación.
- 1 cebolla de Figueras
- 1 patata
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de pollo concentrado
- 2 porciones de quesitos bajos en grasa
- 1 vaso de leche desnatada
- Agua
- Sal
- 1 ½ Cebolla tierna
- Hojas de menta fresca

Preparación:

Cortar los puerros y la cebolla de Figueras en juliana. En una olla con un poco de aceite, sofreír los puerros y la cebolla. Cuando lleven 5 minutos, añadir la patata también pelada y cortada.
Al cabo de 10 minutos (siempre a fuego lento, que no se dore nada), añadir agua hasta cubrirlo, y cuando empiece a hervir, añadir la pastilla de caldo caliente.
Cocer unos 40 minutos, triturar todo con la batidora y añadir sal al gusto, la leche y los quesitos. Acabar de triturar y pasar por el chino para afinar la crema.
Dejar enfriar en la nevera un mínimo de 3 a 4 horas.
Cortar la cebolleta en daditos muy pequeños y las hojas de menta en juliana, reservar.
Servir la vichysoisse en cuencos y decorar con un poco de cebolleta y hojas de menta.

¡Buen provecho!

La recepta de la Clara: Crema de porros i alguna coseta més (CAT)

Una crema d’estiu, que anirà molt bé per rehidratar-nos després dels dies de passar calor a la platja, a la muntanya o allà on gaudiu de l’estiu.

Un plat lleuger, amb poques calories i ric en vitamines, minerals i fibra.

Us proposem una recepta per aprendre a cuinar aquesta sopa freda, al final hi afegim uns entrebancs també lleugers i molt aromàtics, ceba tendra i menta fresca.

Esperem que us agradi la combinació!

Ingredients:

- 8 porros
Crema de porros, exemple de presentació
- 1 ceba de Figueres
- 1 patata
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- 1 pastilla de brou de pollastre concentrat
- 2 porcions de formatget baix en greix
- 1 got de llet desnatada
- Aigua
- Sal
- 1 ½ Ceba tendra
- Fulles de menta fresca

Preparació:

Talleu els porros i la ceba de Figueres en juliana. En una olla amb una mica d’oli sofregiu els porros i la ceba. Quan portin 5 minuts, afegiu-hi la patata també pelada i tallada.
Al cap de 10 minuts (sempre a foc lent, que no es dori res), afegiu aigua fins a cobrir-ho, i quan arrenqui el bull, afegiu la pastilla de brou desfeta.
Feu-ho coure uns 40 minuts, tritureu-ho tot amb la batedora i afegiu sal al gust, la llet i els formatgets. Acabeu-ho de triturar i passeu-ho pel colador xinès per afinar la crema. 
Deixeu-la refredar a la nevera un mínim de 3 a 4 hores.
Talleu la ceba tendra a dauets molt petits i les fulles de menta en juliana, reserveu.
Serviu la vichysoisse en bols i decoreu amb una mica de ceba tendra i fulles de menta.

Bon profit!!

Photo Credit: <a href="http://www.flickr.com/photos/61802889@N02/6188782053/">VitamixCorporation</a> via <a href="http://compfight.com">Compfight</a> <a href="http://www.flickr.com/help/general/#147">cc</a>

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