Translate

dijous, 30 d’abril del 2015

Diur-mech, best cápsulas y más en nuestras novedades de mayo

Las novedades de Mayo 2015 (ESP)
Les novetats de maig 2015  (CAT)

Diur-Mech:


Mezcla de extractos de plantas con propiedades diuréticas para ayudar a depurar y facilitar la eliminación de líquidos. Ingredientes: cola de caballo, esparraguera, abedul, ciprés, grama de las boticas, maíz, diente de león, gayuba, hinojo, saúco, hibisco y anís. Se recomienda tomar 1 medida (10ml) diluida en agua 2 veces al día (comida y cena).


Best:



Estimulante sexual natural a base de plantas que ayuda a aumentar el deseo sexual, combate la fatiga y la disfunción eréctil. Se recomienda tomar 1 cápsula 1 hora antes de la relación sexual. No tomar con alcohol y no tomar más de una cápsula al día.





Cápsulas de cúrcuma+pimienta:




La cúrcuma es una raíz que se usa como tónico, tiene propiedades antiinflamatorias y depurativas. Esta formula con pimienta potencia sus propiedades. Se recomienda tomar 2 cápsulas 2 veces al día.





Composor 19 Depulán:


Un complemento para depurar y limpiar el organismo a base de extractos de plantas: bardana, ortiga verde, cola de caballo, fumaria, zarzaparrilla y pensamiento. Se recomienda tomar 25 gotas diluidas en agua 3 veces al día (desayuno, comida y cena). 




Superplat:


Adelgazante para hombres y mujeres que actúa específicamente sobre la zona del vientre y el abdomen. Contiene vitamina B6, zinc, cromo, te verde y otras plantas. El fabricante indica tomar 1 comprimido antes de comer y 1 comprimido antes de cenar (2 al día) con un vaso grande de agua. Se recomienda seguir una dieta variada y equilibrada y hacer ejercicio.



Dologen formula XXI:


Dologen es un complemento con harpagofito, sauce y ulmaria indicado para la reumatits, artritis, artrosis, gota, neuralgias y dolor premenstrual. Su nueva formulación en microcápsulas permite que se vaya liberando paulatinamente en el organismo, prolongando su efecto. Se recomienda tomar 1 cápsula cada 12 horas con un vaso grande de agua. 


Les novetats de maig 2015:

Diur-Mech:


Mescla d'extractes de plantes amb propietats diürètiques per ajudar a depurar i facilitar l'eliminació de líquids. Ingredients: cua de cavall, esparreguera, bedoll, xiprer, grama, blat de moro, dent de lleó, boixerola, fonoll, saüc, hibisc i anís. Es recomana prendre 1 mesura (10ml) diluïda en aigua 2 vegades al dia (dinar i sopar).




Best:



Estimulant sexual natural a base de plantes que ajuda a augmentar el desig sexual, a combatre la fatiga i la disfunció erèctil. Es recomana prendre 1 càpsula 1 hora abans de la relació sexual. No prendre amb alcohol i no prendre més d'una càpsula al dia.





Càpsules de cúrcuma+pebre:




La cúrcuma és una arrel que es fa servir com a tònic, té propietats antiinflamatòries i depuratives. Aquesta formula amb pebre potència seves propietats. Es recomana prendre 2 càpsules 2 vegades al dia.





Composor 19 Depulán:


Un complement per depurar i netejar l'organisme a base d'extractes de plantes: bardana, ortiga verda, cua de cavall, fumària, arítjol i pensament. Es recomana prendre 25 gotes diluïdes en aigua 3 vegades al dia (esmorzar, dinar i sopar).




Superplat:


Complement per a homes i dones que ajuda a aprimar, actuant específicament sobre la zona del ventre i l'abdomen. Conté vitamina B6, zinc, crom, te verd i altres plantes. El fabricant indica prendre 1 comprimit abans de dinar i 1 comprimit abans de sopar (2 al dia) amb un got gran d'aigua. Es recomana seguir una dieta variada i equilibrada i fer exercici.


Dologen formula XXI:


Dologen és un complement amb harpagòfit, salze i ulmària indicat per a la reumatits, artritis, artrosi, gota, neuràlgies i dolor premenstrual. La seva nova formulació en microcàpsules permet que es vagi alliberant gradualment a l'organisme, prolongant el seu efecte. Es recomana prendre 1 càpsula cada 12 hores amb un got gran d'aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada