Translate

dijous, 26 de febrer del 2015

Naranja con miel y canela

Naranja con miel y canela (ESP)
Taronja amb mel i canyella (CAT)

Las frutas cítricas estan en plena temporada. Hoy presentamos un postre muy fácil de hacer y que es una forma distinta de comer naranja. A mí me lo enseñó mi madre y cada vez que lo hago es un éxito.

Ingredientes (para 4 pesonas):

- 2-3 naranjas
- Miel (a ser posible, ecológica y de calidad)

Preparación:

Es importante tener en cuenta que este postre necesita reposo para que la naranja vaya soltando su zumo. Se recomienda prepararlo 1-2h antes de la comida.

Pelar y cortar la naranja en rodajas e ir colocándola en una bandeja. Cuando tengamos toda la bandeja cubierta de rodajas, añadir un poco de miel por encima y espolvorear la canela. Vamos a ir haciendo "pisos" de naranja con miel y canela hasta que terminemos las naranjas.

Tapar con papel film y dejar reposar en la nevera hasta el momento de servir.

¡Buen provecho!


Taronja amb mel i canyella (CAT)

Les fruites cítriques estan en plena temporada. Avui presentem un postre molt fàcil de fer i que és una manera diferent de menjar taronja. A mi me'l va ensenyar la meva mare i cada vegada que el faig, és un èxit.

Ingredients (per a 4 persones):

- 2-3 taronges
- Mel (a ser possible, ecològica i de qualitat)

Preparació:

És important tenir en compte que aquest postre s'ha de preparar entre 1 i 2 hores abans de dinar per tal de que la taronja vagi deixant anar el seu suc.

Pelar i tallar la taronja a rodanxes i anar col·locant-la a una safata. Una vegada tinguem tota la base coberta de rodanxes, afegir una mica de mel per sobre i canyella. 
Anem fent "pisos" de taronja amb mel i canyella fins que acabem les taronges.

Tapem amb paper film i deixem reposar a la nevera fins al moment de servir.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada